Masterforedrag nr 1: Iver Jåks' skulpturer i et postkolonialistisk perspektiv

02.09.2010 - 02.09.2010

Tromsø Kunstforening ønsker velkommen til en ny foredragsrekke med presentasjoner av oppgavene til uteksaminerte Masterstudenter fra Kunstvitenskap på Universitetet i Tromsø.

Her kan man få muligheten til å lære mer om moderne kunst, og samtidig få innblikk i hva som er gjort på Kunstvitenskap i Tromsø så langt. Foredraget passer for alle interesserte.

Første foredrag i rekken har tittelen “Iver Jåks’ skulpturer i et postkolonialistisk perspektiv” av Tone Kristine Thørring Tingvoll. Tingvoll er nå i gang med sin doktorgrad om samisk kunst.

Foredraget holdes i Café des Beaux-Artes i kjelleren på Kunstforeningen, som holder åpent under og etter foredraget.

I forbindelse med foredraget vil vi også holde ekstra åpent i utstillingen Being A Part - Samisk Kunstnerforbunds 30-års jubileumsutstilling fra kl 19.00 til foredraget starter kl 20.00