Tre ganger Idéfikserverksted for barn 3-6 år

15.02.2015 - 12.04.2015

Velkommen til kunstverksted for de aller minste!

---

Med inspirasjon fra den store festivalutstillingen Traveling Alone skal vi tegne denne gangen. Masse krøll i tull, evigheter med streker som går i hverandre i fri utfoldelse. Til slutt legger alle sammen tegningene sine inntil hverandre, også tegner vi en strek som går over alle arkene. Dette blir vår felles tråd som vi spinner videre på hver for oss. La oss kalle det for å leke-tegne. Verkstedet ledes av kunstneren Ane Elene Johansen.

Søndag . 15 februar fra 15.00-17.00
Søndag . 15 mars fra 15.00-17.00
NY DATO! Søndag 03. mai fra 15.00-17.00

Bindende påmelding i eget skjema - klikk på datoene over for å komme til skjema for den søndagen dere vil delta. Max 10 barn pr. verksted.

Verkstedet er gratis for alle medlemmer av Tromsø Kunstforening. Ikke medlemmer betaler kr 100 pr barn. (Betales på stedet.)

Tromsø Kunstforening
Muségata 2

Om du har spørsmål, ta kontakt med kurator og formidlingsleder Hanne Gudrun Gulljord hos Tromsø Kunstforening: hgg@tromsokunstforening.no // mob: 477 58 551

Få en forsmak på Traveling Alone på utstillingsbloggen her: bloggen for Traveling Alone
NB! Benytt gjerne bloggen vår for å gi tilbakemelding på utstillingen i kommentarfeltene!

NB! Det vil også være gratis offentlig omvisning for alle interesserte kl 16.00 samtlige søndager.
---
Idéfixer er en del av Traveling Alone - festivalutstillingen 2015.