Folkemøte om Kunstens Hus

Søndag 13. september kl 13:00 - 16:00

Tromsø Kunstforening ønsker velkommen til folkemøte om Kunstens Hus hvor alle som er interessert kan komme med innspill.

Påmelding for deltakelse og forhåndspåmelding til taleliste
her
Vi krever påmelding for å kunne planlegge i henhold til gjeldende retningslinjer for smittevern. NB! Begrenset antall plasser.

I høst pågår en utredning i regi av Tromsø kommune angående fremtidig bruk av Muségata 2 som et Kunstens Hus. Møtet vil inneholde innledninger om utredningsarbeidet fra Tromsø Kommune, Tromsø Kunstforening, Kunstnerne i Tromsø og Kurant, og modereres av designer, kurator og tidligere direktør for Nordnorsk Kunstmuseum Jérémie McGowan. Det vil bli satt av god tid til innspill fra publikum.

Nærmere satt program kommer!
Enkel servering av snacks, kaffe og te.

AKTUELT

kohort-vennlig omvisning - gratis!

Grunnet økt smittefare her i Tromsø ønsker TKF å tilby gratis omvisning for deg og din kohort.

Folkemøte om Kunstens Hus

Søndag 13. september kl 13:00 - 16:00

Årsmøte 2020 - Nå med sakspapirer (datert 21.05)

Årets årsmøte blir gjennomført digitalt torsdag 28. mai kl. 1800–2000.

Sammen kan vi klare dette